Detta är Hede Gård

Hede Gård är en förläggargård från början av 1800-talet och allt sedan dess har gården haft med försäljning och inköp av textilier och konfektion. Idag drivs gården av familjen Granat inkluderande ett café, B&B och handel. Fokus inom allt som företas är att skapa någonting annorlunda och mycket kraft läggs åt att se till miljön och att så lite åverkan som möjligt sker. Det mesta som säljs har sitt ursprung på gården med egna odlingar och växthus samt alla dess djur.

Idag finns det ett antal mindre hus och lägenheter på Hedegård som har renoverats och hyrs ut permanent. Renoveringarna är noggrant genomförda där kvalité stått i centrum samtidigt som man vill bevara det ursprungliga.

Med 5 minuter till sjön Lygnern med badplats, 15 minuter till Landvetter flygplats och 30 minuter till Göteborg och Borås, så finns det mesta inom räckhåll.

Det goda livet finns på Hede Gård!

Hede Gård café

Alltid nybakat från vårt eget bageri! Kaféet använder ägg från gården såväl som frukt, bär och grönsaker från egna odlingar.

Nu håller vi till i nya lokaler med mycket större förutsättningar än tidigfe men fortfarande nybakat och närproducerat!

Detta är anledningen till att besökare kommer långväga för att njuta av omgivningarna och maten!

 

 

Café

Hede Gårds B&B

Njut av chansen att bo i förläggargårdens huvudbyggnad i en 4-rums lägenhet med sovrum för 2 personer, ett allrum, matsal och ett mindre bibliotek!

B&B